ESSENS Detox set

109,80 €


Dostupnost: Dostupno

Kategorija: Home Pharmacy

Flow`EN

12,80 €

Clea`NS

32,30 €

ES`Pure

18,30 €
ESSENS Detox set

Što je detoksikacija organizma?
Detoksikacija je proces kojim tijelo uklanja štetne učinke otrovnih tvari i otrovnih plinova. Među otrovne tvari spadaju dim cigareta, dim iz dimnjaka, pare, pesticidi, teški metali, štetne boje, nepravilna kozmetika, otrovi u pićima i hrani, toksični lijekovi, omekšivači, hormoni i mnogi drugi. Iako ljudsko tijelo posjeduje sposobnost da izbaci većinu štetnih tvari, što je veoma važno, s vremena na vrijeme, treba mu pomoći ukloniti štetne produkte metabolizma, očistiti krv i ojačati prirodnu detoksikaciju tijela, koja uključuje vitalne organe kao što su jetra, pluća, crijeva, bubrezi i sama koža.

Zašto je detoksikacija važna?
Svako godišnje doba nosi drugo opterećenje na naša tijela. Nakon zime, koja donosi najveću razinu toksina u naše tijelo, kao posljedica je oslabljen organizam, koji pati od nedostatka sunca i vježbe. Znatno oslabljena koža zimi je osjetljivija na promjene temperature i brzo se suši. Detoksikacija pomaže poboljšati imunitet, uklanja umor, čisti jetru i ostale unutarnje organe. Pomaže kod kroničnih stanja kao što su bol u leđima i zglobovima, ublažava ginekološke probleme, migrenu i glavobolje. Olakšava i regulira probavu, te pomaže kod kožnih bolesti kao što su psorijaza i ekcemi. Sve u svemu, ubrzava metabolizam, ojačava imunološki i živčani sustav, te samim time olakšava cijelo tijelo.

Tromjesečni ESSENS Detox detoksikacijski program sadrži nekoliko proizvoda:
1x ES` Pure Start, 2x ES`Pure, 3x Flow`EN i 1 x Clea`NS

ESSENS ES`Pure Start (30 tableta)
Široki prirodni spektar vitamina B iz pivskog kvasca ima pozitivan učinak na metabolizam energije, imunološki i nervni sustav, psihološke funkcije i funkcije srca, a ujedno smanjuje umor i iscrpljenost. Korištenje ES`Pure Start u prvom detoksikacijskom mjesecu, uzrokovat će bolju učinkovitost ES`Pure tijekom ostatka tretmana čišćenja.

ESSENS ES`Pure (30 tableta)
Pravilna kombinacija magnezija, taurina, vitamina B6 i B9 imaju blagotvoran učinak na regeneraciju jetre. B vitamin pozitivno utječe na funkciju imunološkog i živčanog sustava, a istovremeno pridonosi održavanju psihološke funkcije, te djeluje na smanjenje umora i iscrpljenosti.

ESSENS ES`Pure se prodaje odvojeno:
Cijena za članove ESSENS kluba: 95,65 kn/10 bodova
Preporučena maloprodajna cijena: 133,90 kn

ESSENS Flow`EN (30 tableta)
Ekstrakt kestena povećava otpornost kapilara i poboljšava venski tonus, a istovremeno ima anti-upalne učinke i ubrzava smanjenje oteklina. Poboljšava protok krvi u žilama i ubrzava smanjenje modrica. Vitamin C je neophodan za život i za održavanje zdravlja cijelog tijela, ima važnu ulogu u formiranju kolagena, a koji je izuzetno važan za normalno funkcioniranje krvnih žila.

ESSENS Clea`NS (30 tableta)
Ekstrakt medicinske kore magnolije doprinosi normalnoj funkciji probavnog trakta u smislu redovnog pražnjenja i ima pozitivne učinke na izbacivanje parazita. Proteaza je proteolitički enzim koji napada potencijalne parazite, dijeli njihove proteine i tako ih uništava i sprječava nastanak štetnih tvari u organizmu. Vitamin A pomaže u održavanju normalnog stanja sluznice uključujući i probavni trakt.

Preporučena doza uporabe ESSENS Detox proizvoda:
1.mjesec
Flow`EN (1 tableta u večernjim satima) + Clea`NS (1 tableta tijekom dana) + ES` Pure Start (1 tableta u večernjim satima)
2.mjesec
Flow`EN (1 tableta u večernjim satima) + ES`Pure (1 tableta u večernjim satima)
3.mjesec
Flow`EN (1 tableta u večernjim satima) + ES`Pure (1 tableta u večernjim satima)


  • 1 x ES`Pure Start
  • 1 x BOX DETOX SET
  • 1 x DETOX package leaflet
  • 3 x Flow`EN 30 tablets
  • 1 x Clea`NS 30
  • 2 x ES`Pure 30