Aloe Vera + Boswellia

33,75 €

Sadržaj 60 capsules


Dostupnost: Dostupno

Kategorija: Aloe Vera / Prehrambeni dodaciAloe Vera + Boswellia

Revolucionarni, prirodni proizvod koji je moćniji od svih sličnih proizvoda na tržištu. Sadrži standardizirane biljne ekstrakte, ekstrakte Aloe Vere i Boswellia Serrata, u odgovarajućim omjerima. Uz redovitu upotrebu, ove prirodno aktivne tvari imaju pozitivan učinak na prirodnu proizvodnju kolagena i pomažu u sveobuhvatnom jačanju kostiju i zglobova.

ESSENS Aloe Vera + Boswellia dodatak prehrani razvijen je i proizveden pod farmaceutskim nadzorom u Češkoj, u skladu s najstrožim pravilima i standardima Europske Unije. Sve komponente su izvedene isključivo iz prirodnih izvora. Nisu korištene nikakve kemijske pripravljene sirovine,konzervansi, stabilizatori ili boje. Za proizvodnju se koriste samo sastojci najviše moguće i zajamčene kvalitete. ESSENS Aloe Vera + Boswellia ne sadrži šećer, gluten ili laktozu, potpuno je siguran i ne izaziva ovisnost.

Biljka Aloe Vera Barbadensis Miller, koja se nalazi u kapsulama, dolazi s organskih plantaža u Meksiku. Sadrži mješavinu vitamina, minerala, anorganskih tvari i organskih spojeva koji imaju pozitivan učinak na ljudsko tijelo i značajno pridonose njegovoj zaštiti i zdravlju.

Smola drveta Boswellia u drevnom Egiptu smatrana je vrjednijom od zlata zbog svojih pozitivnih učinaka na mišićno-koštani sustav. Aktivne tvari u ekstraktu Boswellia su Boswell kiseline. One imaju blagotvoran učinak na normalno stanje kostiju i zglobova.

Preporučena doza: 2 kapsule dnevno (treba uzimati s vodom, navečer prije jela). Preporučuje se redovita uporaba tri mjeseca. U rijetkim slučajevima kada je potrebna povećana doza ne prelazite maksimalnu dnevnu dozu od 6 kapsula.
Sastojci: Aloe Vera ekstrakt praha, ekstrakt Boswellia Serrata, aditiv (magnezijev stearat), sastav kapsula (hidroksipropilmetilceluloza).
Sastav po kapsuli: Aloe Vera ekstrakt 200: 1 (250 mg), Boswellia Serrata ekstrakt 85% (150 mg)
Težina sadržaja: 24.3g + - 5% (60 kapsula)
Napomena: Ne uzimati više od preporučene dnevne doze. Ovaj proizvod stavljen je na tržište kao dodatak prehrani, a ne lijek. Dodaci prehrani nisu zamjena za raznoliku prehranu. Držite izvan dohvata djece.
Proizvođač: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno